Dan före dopparedan och vars fan är Apan

Då så go vänner i morgon smäller det, den stora festen, the big partej, Mr Silvers förtioårsfest, som vi har längtat!

Folk från de norra delarna av landet har anlänt, igår kom Clas och Elin som hänger hos Kristoffer vars bror inte kunde komma eftersom de mindre bemedlade i Björkarnas stad behöver hans hjälpande hand (ursäkt godtages).

Grabbe (måtte han bara ha lämnat kvar de cerisrosa Foppatofflorna där de hör hemma) och Mattias har idag anlänt till huvudstaden och nu befinner de sig på rövarstråk (hoppas de hittar tillbaka till plattsättaren inatt bara).
Robert är kvar i Umeå, han kommer inte, stan behövdes visst vaktas.
Senaste rapporten från Snippen var att han i pälsmössa satt på huset och gjorde nummer två (jag bakom dataskärmen tackar för upplysningen). Ola och Camilla lämnar gnällbältet i morgon tågledes, de kommer att husera hos Fredmans bland flyttlådor och annan bråte. Herr Fredman själv befinner sig hos självaste födeledagsbarnet, Tommie och Jenny är redan där och det talas om flytvästar och 100-tals bärs. Det talas om den dammiga gitarren som musikansvarig trubadur (Grabbe så klart) visst ska få äran att spela på och så om morgondagens happening innan självaste festen. 

I morgon mina vänner smäller det, idag är det bara dan före dopparedan och ni övriga som inte blivit omnämda får gärna fylla i luckor i kommentarsfältet om vad ni gjorde dan för the "Big Bang". Förövrigt  inga konstigheter, en fråga kvarstår dock, "Vars fan är Apan", frågan hänger sig kvar som ett segt stycke ister, vars fan är Apan?


Bild: Silvers bror med respektive chillar hemma hos Silvers denna afton.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0